پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- بهروز ممدوحی- کارشناس مرکز پیش بین اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش باران طی شبانه روز گذشته تاکنون در 25 شهرستان این استان گزارش شده که بیشترین بارندگی در شهرستانهای درگز و نیشابور با حدود 19 میلیمتر ثبت شده است.
به گزارش خبرنگار نوید تربت،زهرا عنایتی افزود: طبق گزارشهای رسیده از 33 ایستگاه هواشناسی فعال در استان خراسان رضوی، در 25 ایستگاه بارشهای رگباری خوبی گزارش شده است.
وی ادامه داد: بارشهای رگباری توام با رعد و برق و احتمال آبگرفتگی و سیلاب در استان خراسان رضوی تا فردا، شنبه ادامه دارد.
عنایتی بیان کرد: میانگین دما در خراسان رضوی بویژه نیمه شمالی و شرقی این استان برای امشب تا صفر درجه کاهش می یابد.
وی افزود: در 24 ساعت گذشته شهرستان های قوچان و مه ولات به ترتیب با دمای پنج و 32 درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق خراسان رضوی بوده اند.
بر اساس گزارش خبرنگار نوید تربت بارشها در منطقه رخ بویژه ارتفاعات روستای رودخانه بصورت برف بوده است.
http://navidtorbat.ir/fa/News/21094/ماندگاری-بارشهای-رگباری-تا-شنبه-در-خراسان-رضوی-ارتفاعات-بخش-رخ-تربت-حیدریه-سفید-پوش-شد