جزیره خصوصی15 میلیون دلاری با امکانات ویژه+تصاویر
شنبه 8 خرداد 1400 - 21:38:52
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

یک عمارت خاص واقع در یک جزیره خصوصی در مینه سوتا با امکانات ویژه و منحصر به فرد خود، توجه بسیاری را با سمت خود جلب می‌کند.

 

جزیره

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، این خانه دارای یک ورودی مخفیانه ویژه است که از یک کارواش می‌گذرد. ورودی خانه در مجاورت دریاچه مینتونکا واقع شده است و به تازگی با قیمت 15 میلیون دلار برای فروش گذاشته شده است.. برای رفتن به خانه، مالک باید از طریق یک تونل زیرزمینی کارواش وارد شود.

جزیره خصوصی15 میلیون دلاری با امکانات ویژه+تصاویر
دیوید اروتاس، سازنده بنای مذکور می‌گوید: "با [ورود مهمانان]به کارواش، فرصتی برای غربال کردن مهمانان از ورودی املاک مجاور وجود دارد و  نکته مهمتر در ذهنم امنیت بود. "

 

جزیره خصوصی15 میلیون دلاری با امکانات ویژه+تصاویر

این خانه  شامل چندین تونل زیرزمینی و دارای استخر است. خریدار می‌تواند پس از شنادر دریاچه یا استخر کنار یکی از شش شومینه خانه خشک شود.

جزیره خصوصی15 میلیون دلاری با امکانات ویژه+تصاویر

این خانه دارای اتاق سیگار، اتاق برای برای ورزش و آرامش، یک غار داخلی با کاشی کاری به رنگ طلایی، سالن بدن سازی کامل، سونا، رختکن و اتاق آرامش ارائه می‌شود

 

جزیره خصوصی15 میلیون دلاری با امکانات ویژه+تصاویر


این عمارت ترکیبی از سبک مدیترانه‌ای و مدرن است. کاشی‌های سقفی سفالینه تضاد شدیدی را با نورگیر بزرگ قوس دار 80 فوت در 18 فوت در مرکز خانه ایجاد می‌کنند. این یکی از بزرگترین دهلیز‌های شیشه‌ای محصور در مینه سوتا است که مرکز آن یک آسانسور شیشه‌ای کابل استیل است.


http://navidtorbat.ir/fa/News/13312/جزیره-خصوصی15-میلیون-دلاری-با-امکانات-ویژهتصاویر
بستن   چاپ