بزرگنمایی:
همایش بینالمللی «غذای طیب» روز چهارشنبه با حضور پژوهشگران ایرانی و چندین کشور جهان در مشهد آغاز به کار کرد.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
همایش بینالمللی «غذای طیب» روز چهارشنبه با حضور پژوهشگران ایرانی و چندین کشور جهان در مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش نوید تربت به نقل از ایرنا، دبیر علمی این همایش در آیین آغاز به کار آن با اشاره به همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برپایی همایش غذای طیب افزود: در برپایی این همایش همچنین 45 مرکز و دستگاه پژوهشی داخل و خارج کشور از جمله کشورهای سوییس، مالزی، برونئی، پاکستان و تایلند همکاری علمی دارند.
مرضیه رضویزاده افزود: ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی در زمینه غذای طیب با محورهای پژوهشهای بنیادی و کاربردی، فقه و شریعت، اقتصاد و مدیریت و قوانین و استانداردها از طریق تبادل آرا و اندیشه پژوهشگران، صاحب نظران و اندیشمندان از جمله مهمترین اهداف برگزاری این همایش بین المللی است.
دبیر علمی همایش بین المللی «غذای طیب» با تاکید بر اینکه این همایش دارای اعتبار علمی از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است، بیان کرد: 186 مقاله در محورهای ذکر شده به دبیرخانه این همایش ارسال شده که بعد از انجام داوری، 150 مقاله پذیرفته شده که 20 مقاله برای ارائه شفاهی در همایش بینالمللی غذای طیب در نظر گرفته شده است.
رضویزاده به همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری دوره آموزشی "ارتباط با غذا و تغذیه با سلامت" اشاره و بیان کرد: سومین جشنواره "کسب و کارهای طیب" و کارگاههای آموزشی با موضوعات مختلف در حاشیه همایش بینالمللی «غذای طیب» برای علاقه مندان برگزار میشود.
نخستین همایش بینالمللی دو روزه «غذای طیب» همزمان با هفته کیفیت در روزهای 18 و 19 آبان ماه سال جاری در مشهد برگزار میشود.