علت اصلی کمبود آب روستاهای تربت‌حیدریه فرسودگی شبکه است
شنبه 4 مرداد 1399 - 19:41:55
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

فرسودگی شبکه داخلی و بروز اتفاق‌های متعدد، تعداد زیاد دام سبک و سنگین و رعایت نکردن الگوی مصرف را از عمده دلایل کمبود آب آشامیدنی در مناطق روستایی این شهرستان عنوان کرد.

به گزارش نوید تربت،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه، در جلسه بررسی راه‌های برطرف کردن مشکل آب آشامیدنی روستاهای منطقه جلگه رخ شهرستان تربت حیدریه گفت: مشکل بی‌آبی و قطع آب در روستاها و شهرهای زیر پوشش وجود ندارد اما برخی نقاط مرتفع روستایی به علت اجرای نامناسب شبکه توزیع، با کمبود فشار مواجهند.

صادق یوسفی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی، دهیاری‌ها و اعضای شورای اسلامی در ترویج فرهنگ بهینه و اصلاح الگوی مصرف نقش اساسی دارند.

وی بر لزوم اصلاح شبکه داخلی آب آشامیدنی در مناطق روستایی تربت‌حیدریه تاکید کرد و با بیان این که شرکت آب و فاضلاب با همکاری دهیاران، اقدام‌های لازم در این زمینه را انجام می‌دهند ادامه داد: هم‌اکنون تمام جمعیت شهری و 94 درصد جمعیت روستایی این شهرستان زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه همچنین از متقاضیان سرمایه‌گذاری در حوزه آب و فاضلاب برای استفاده از تسهیلات تعیین شده دعوت به همکاری کرد و گفت: برای تامین آب بیشتر روستاهای بخش رخ، عملیات بهسازی و به روز رسانی تاسیسات، تجهیز چاه، اصلاح شبکه و ایستگاه پمپاژ انجام شده است.

یوسفی افزود: با اجرای طرح اصلاح شبکه آب روستاهای "جوادیه و سرهنگ"، تجهیز چاه شماره دو مجتمع آبرسانی روستاهای "نوری ،قجاق، پاگدار، شورحصار و غنچی" و چاه شماره دو روستای "سربالا" در بخش رخ، مشکل تامین آب آشامیدنی این روستاییان برطرف شد.

وی همچنین بیشترین میزان تولید آب در روستاهای این شهرستان را 245 لیتر در ثانیه عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های مطلوب امسال، چشمه‌ها و قنات‌ها تا حدودی سیراب شدند و تنها پنج لیتر در ثانیه کمبود آب در روستاها داریم که با اقدام‌های صورت گرفته این مشکل نیز در آینده نزدیک رفع می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه طول شبکه آبرسانی شهری و روستایی را به ترتیب 594 و 278 کیلومتر و منابع تامین آب در شهرها را 36 حلقه چاه و دو چشمه و در روستاها 54 حلقه چاه و 10 چشمه عنوان کرد و گفت: پنج ایستگاه پمپاژ آب در حوزه شهری و 20 ایستگاه پمپاژ نیز در حوزه روستایی، آبرسانی به مناطق شهری و روستایی را بر عهده دارند.

با ادغام شرکت‌های آبفای شهری و روستایی، اکنون این نهاد به 62 هزار مشترک شهری و 29 هزار و 100 مشترک روستایی تربت‌حیدریه، خدمات ارایه می‌دهد.


http://https//t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/6278/علت-اصلی-کمبود-آب-روستاهای-تربت‌حیدریه-فرسودگی-شبکه-است
بستن   چاپ