چهل و هفتمین بسته ویژه خبری نوید تربت؛
انتقاد اصلاح‌طلبانه از عارف / اعتبارنامه تاجگردون چگونه رای گیری خواهد شد؟ / احتمال طرح سوال از روحانی در مجلس/خواستگارکشی به خانواده بشار اسد هم رسید/پشت بام‌ها شبی5٠ هزار تومان اجاره داده می‌شوند/کنایه به نمایندگان جدید: قرار بود نان شب مردم در اولویت باشد!
پنجشنبه 5 تير 1399 - 21:45:29
تابناک
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
احتمال طرح سوال از روحانی در مجلس

احمد امیرآبادی فراهانی، ‏‏‏نماینده مردم استان قم و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ایران از احتمال طرح سوال از حسن روحانی، رئیس جمهور این کشور خبر داد. عضو هیأت رئیسه مجلس ایران در توئیتی نوشت: دولت محترم به خصوص شخص رئیس جمهور برنامه خود را برای جلوگیری از افزایش افسارگسیخته قیمت‌های ارز، کالا و خدمات و مسکن اعلام نموده و جلوی افزایش قیمت‌ها را بگیرند. در غیر این صورت، با تعدادی از همکاران صحبت کردیم تا سوال از رئیس جمهور را در مجلس مطرح کنیم. احمد امیرآبادی فراهانی، سیاستمدار اصولگرا، دبیر هیات رئیسه مجلس دهم، نمایندهٔ دورهٔ نهم و دهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ انتخابیهٔ قم در استان قم است.
 
خواستگارکشی به خانواده بشار اسد هم رسید

رسانه‌های سوری اعلام کردند، این جنایت در روستای «بسنادا» در ریف لاذقیه به وقوع پیوسته و نامزد شکست خورده که گفته می‌شود از افسران ارتش سوریه است، به دلیل برهم خوردن نامزدی از سوی دختر مورد علاقه‌اش، با کلاشینکف به او حمله کرد، او را درجا کشت و خواهرش را نیز با وضعیتی بسیار وخیم راهی بیمارستان کرد. به زعم رسانه‌های عربی، در این روستا عموزاده‌های بشار اسد زندگی می‌کنند و طبق اعلام همین رسانه‌ها، فرد جانی در حال فرار به سوی مرز ترکیه دستگیر شده است. / اعتمادآنلاین
 
پشت بام‌ها شبی5٠ هزار تومان اجاره داده می‌شوند

به گزارش روزنامه شرق، منطقه 22 تهران با پدیده پشت بام خوابی کارگران رو به روست و روز به روز کارگران بیشتری درخواست اجاره آن را دارند. فردین یزدانی کارشناس اقتصاد مسکن می‌گوید: تعداد زیادی از کارگران پشت بام خواب و مغازه خواب شده‌اند.
 
دلنوشته شمخانی برای سرداری که به او تهمت ارتباط با ارتش صدام زده شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی به مناسبت چهارم تیرماه سالروز شهادت فرمانده دلاور قرارگاه نصرت، سردار شهید علی هاشمی دلنوشته‌ای منتشر کرد. چه کوتاه بین و سطحی نگر بودند کسانی که بعد از مفقود شدن علی هاشمی در نبردی که تراکم گاز‌های سیانور و سیانید تمام حیات انسانی، حیوانی و نباتی جزایر مجنون را نابود کرده بود، زمزمه‌ای تلخ و جانسوز سر دادند که او با ارتش عراق همکاری کرده و به آنان پیوسته است. همان زمان فریاد زدم علی هاشمی، جوان انقلابی و سلحشورِ عربِ شیعه‌ی خوزستانی و پیوستن به ارتش صدام؟! رجعت پیکر مطهر و استخوان‌های خرد شده علی هاشمی به وطن در سال 89، فرصتی بود برای بازگشت همه آن‌هایی که شهامت، شجاعت، تسلیم ناپذیری و وفاداری علی هاشمی‌ها را با تیغ حسادت و عافیت جویی خود به مسلخ برده و می‌برند و درسی است برای ما که سرمایه‌های تکرار نشدنی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را چنانکه شایسته مقام بلند آنان است ارج بنهیم.
 
قیمت لبنیات رسما 28 درصد افزایش یافت

براساس تصمیم امروز جلسه کارگروه تنظیم بازار قیمت انواع لبنیات به طور رسمی 22 تا 28 درصد افزایش یافت. قیمت شیرخام به ازای هر کیلو 2 هزار و 900 تومان تعیین و اجازه داده شد، بنا بر شرایط این محصول هفت درصد بالاتر یا پایین‌تر از این نرخ به فروش برسد.
 
توضیحات امیرآبادی در مورد نحوه بررسی اعتبارنامه تاجگردون

عضو هیأت‌رئیسه مجلس گفت: اگر طبق روال قبلی آیین‌نامه در مورد اعتبارنامه منتخب گچساران عمل شود، اعتبارنامه تنها در صحن قرائت خواهد شد و اگر بخواهیم طبق اخطار اخیر یکی از نمایندگان عمل کنیم، باید اعتبارنامه را به رأی بگذاریم. احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس با اشاره به تأیید اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در کمیسیون تحقیق اعتبارنامه گفت: در مورد بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون در صحن علنی مجلس دو رویه وجود دارد.
 
وی افزود: اگر بخواهیم طبق روال معمول آیین‌نامه عمل کنیم، اعتبارنامه وی در صحن علنی مجلس تنها قرائت خواهد شد و به رأی گذاشته نمی‌شود. عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: البته در چند جلسه قبل مجلس که اعتبارنامه وی در صحن قرائت شد، با اخطار یکی از نمایندگان که با موافقت سایرین هم همراه بود، اعتبارنامه وی نیازمند رأی‌گیری دانسته شد و اگر بخواهیم طبق اخطار داده شده در مورد اخیر عمل کنیم، باید اعتبارنامه تاجگردون در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته شود.بر اساس این گزارش، اعتبار نامه جنجالی تاجگردون، دیروز علی رغم اعتراضات نمایندگان در کمیسیون تحقیق به تصویب رسید.
 
انتقاد اصلاح‌طلبانه از عارف

فعال سیاسی اصلاح طلب درباره تداوم ریاست محمدرضا عارف بر ساختار تشکیلاتی اصلاح طلبان تأکید کرد: ریاست تشکیلات اصلاح طلبان باید با کسی باشد که اصلاح طلبان او را قبول داشته باشند و بر ریاست او اجماع کنند، اما آقای عارف خاصیت قابل توجهی از خود در این حوزه نشان نداد. حسین انصاری در گفتگو با فردانیوز درباره نگاه اصلاح طلبان به انتخابات ریاست جمهوری 1400 گفت: ما به انتخابات ریاست جمهوری خیلی کار داریم، مسائل بسیار مهم و سرنوشت سازی همچون تحریم، کرونا، سیاست خارجی و گرفتاری‌های داخلی در دولت آینده باید پیگیری شود.
 
وی افزود: اصلاح طلبان باید متحد شوند. البته برای رسیدن به این مقصود تنها اتحاد اصلاح طلبان اصطلاحی نمی‌تواند مراد ما باشد. بخش عظیمی از دانشمندان، نخبگان، اساتید و شخصیت‌های مستقل مشی اصلاح طلبی دارند؛ اما در زمره اصلاح طلبان اصطلاحی و معروف به حساب نمی‌آیند. به طور مشخص آقای ظریف اصلاح طلب است، اما جزو اصلاح طلبان اصطلاحی حساب نمی‌شود. معتقدم هر دو این مجموعه‌ها باید برای انتخابات ریاست جمهوری کنار هم قرار بگیرند. این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره ساختار تشکیلاتی اصلاح طلبان اظهار کرد: اینکه ساختار مجتمع شدن اصلاح طلبان چه باشد و چه نامی بر آن بگذارند خیلی مهم نیست. مهم آن است که نیرو‌ها یکجا متمرکز شوند تا بتوانند نقش مورد انتظاری را ایفا کنند. البته اختلافات در بین اصلاح طلبان به حدی است که تقریبا وقوع چنان اتحادی که من عرض می‌کنم، بعید است.
 
کنایه به نمایندگان جدید: قرار بود نان شب مردم در اولویت باشد!

قاسم میرزایی نیکو، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم در گفتگو با «آزادی» گفت: «مطرح کردن برخی از مسائل غیر از هزینه برای کشور چیزی ندارد و موجب دلسردی مردم است. صحبت از محدود کردن فضای مجازی همین اندک امید باقی مانده را از بین می‌برد، زیرا الان با فضای مجازی زندگی خود را می‌گذرانند، کلی از استارتاپ‌ها، مجموعه فروشگاه‌ها و ... به فضای مجازی وابسته هستند». وی افزود: «این حرف‌ها نشانه بسته کردن فضاست. البته من فکر می‌کنم که فقط مطرح کردن است، چون می‌خواهند دل برخی را خوش کنند. به هرحال ما افرادی را داریم که در مجلس دهم بودند و الان در هیات رئیسه نشسته‌اند و از اول هم مساله‌شان این بود که فضای مجازی محدود شود». این نماینده پیشین مجلس در نقد سخنان اخیر قالیباف گفت: «قالیباف گفت چرا وقتی ما مکاتبه می‌کنیم باید خارجی‌ها بفهمند، اگر این طور باشد چرا وقتی با بوئینگ و ایرباس پرواز می‌کنید آن‌ها می‌بینند؟ چرا وقتی خرید‌های کلان استراتژیک می‌کنید آن‌ها باید ببینند؟ مگه دو نفر فرد معمولی اطلاعات آنچنانی دارد که نباید کسی بفهمد؟! متاسفانه اطلاعات آنچنانی همانجایی است که جلوی انتشار آن گرفته نشد و برخی روی آن مانور داده و بر اساس همان قطعنامه صادر می‌کنند. حرف من این است که اگر مسائل حاد امنیتی و سیاسی و سری و محرمانه مطرح است هر قدر لازم است، فیلتر کنید، اما زندگی مردم را محدود نکنید. همه علمای بزرگوار در توییتر هستند، اما این شبکه اجتماعی فیلتر است. این مثل همان ویدئو است که اوایل ممنوع بود یا یک وقتی هم می‌گویند رادیو نباشد. حتی یک دوره‌ای گوجه فرنگی را، چون فرنگی بود، ممنوع کرده بودند. همه این‌ها مواردی است که نه خریدار دارد و نه مخاطب جلب می‌کند».
 
میرزایی نیکو همچنین با اشاره به اولویت‌های کشور در شرایط فعلی گفت: «قرار بود نان شب مردم در اولویت باشد. در این وضعیت کرونا، تحریم و قطعنامه اولویت این است؟ اینکه اینستاگرام را ببندیم، اسم فرودگاه مهرآباد را تغییر دهیم و ... چقدر در اولویت است؟! باید به فکر مردم بود که سطح زندگی آنان ظرف مدت سه ماه 75 درصد تنزل پیدا نکند. وقتی دلار از 14، 15 تومان می‌رسد به 20 تومان یعنی 75 درصد ارزش دارایی و پول مردم کاسته شده است. به نظر من این‌ها اولویت کشور است». این نماینده پیشین مجلس همچنین گفت: «تدبیر این قضایا حتما نیازمند توجه خبرگان، نخبگان و مسئولان حکومتی است. اگر آن‌ها مسائل را در نظر گرفته و جلوی رانت‌ها و فساد‌ها را نگیرند، مشکلی حل نمی‌شود. دولت هم به تنهایی کار نمی‌تواند انجام دهد.»
 
باهنر نامزد انتخابات 1400 می‌شود؟

کریمی اصفهانی درباره خبر رایزنی جبهه پیروان خط امام و رهبری با علی لاریجانی برای انتخابات 1400 گفت: کسانی که با حدس و گمان صحبت می‌کنند، این حرف را می‌گویند. ما درباره انتخابات ریاست جمهوری اصلا بحث و گمانه زنی نکردیم بنابراین هیچ نوع رایزنی درباره این موضوع وجود نداشته، ضمن آنکه آقای لاریجانی هم هنوز تصمیمی نگرفته است.پرونده انتخابات مجلس بسته شد، اما معادلات ریاست جمهوری خیلی پیچیده‌تر از معادلات انتخابات مجلس به نظر می‌رسد. اصولگرایان امروز خود را گفتمان غالب سیاسی می‌دانند و هر سلیقه از زاویه نگاه خود به رقابت 1400 می‌نگرد.احمد کریمی اصفهانی درباره تصمیم گیری جبهه پیروان خط امام و رهبری برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 به نامه نیوز گفت: هنوز گزینه خاصی را در نظر نداریم که بخواهیم نام او را بیان کنیم، چون معتقدیم ورود به مباحث انتخابات ریاست جمهوری از الان زودهنگام است.

عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره آماده شدن محمدرضا باهنر برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آینده، یادآور شد: خیر این خبر صحت ندارد. کسانی که علم غیب دارند از طرف خودشان چنین حدس‌هایی را می‌زنند. تا امروز در جبهه پیروان خط امام و رهبری چنین موضوعی مطرح نبوده، خود ایشان هم فعلا انکار و تکذیب می‌کند که چنین موضوعی بوده است.وی تأکید کرد: جبهه پیروان خط امام و رهبری در آینده نه چندان دور با قدرت خیلی بیشتری وارد صحنه می‌شود. این را هم به لحاظ تشکیلاتی عرض کردم والا هیچ گزینه‌ای را مدنظر نداریم.
 
جدال آشنا و امام بر سر «ملک جماران»

پس از حواشی به وجود آمده پیرامون «ملک جماران» و ادعا‌های مختلفی که در همین رابطه در رسانه‌ها بوجود آمد آشنا و امام بر سر ملک ادعایی در جماران به جدال توییتری پرداختند. مشاور روحانی خطاب به جواد امام که در توییترش نوشته بود "مشاور نا آشنای دولت به جای فرافکنی و متوسل شدن به زور نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایید و بعد شروع به ساختن کنید" نوشت: محله جماران میزبان امام بود نه ملک طلق کارفرمای آقای امام. ریاست جمهوری در جماران نه شهر آفتاب دارد و نه ملک معوض برای پیمان کاری. به اندازه‌ای که دستتان در جیب تان است، دست به قلم ببرید. مشخص نیست آقای آشنا با به کاربردن هشتک شهر آفتاب دقیقا میخواهد چه چیزی را برای جواد امام، فعال سیاسی اصلاح طلب عیان کند، اما از ظواهر امر چنین برمی‌آید که کنایه مشاور رییس جمهور خطاب به جواد امام از نزدیکان سیدحسن خمینی حواشی تازه‌ای را به دنبال خواهد داشت. محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران روز گذشته به رسانه‌ها گفته بود که در ماجرای ملک جماران به حسن روحانی ظلم شد.
 
روایت بانوی اصلاح‌طلب از جلسه دادگاه پرونده «بیانیه 77 نفر»

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب، گفت: به دلیل غیبت تعدادی از احضارشدگان دادگاه امروز به تاریخ دیگری موکول شد. آذر منصوری فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران در گفتگو با ایلنا، درخصوص دادگاه امروز تعدادی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب، گفت: این دادگاه در ادامه دادگاهی بود که در دادسرای رسانه با موضوع بیانیه 77 نفر تشکیل شده بود و البته آقای شکوری‌راد به عنوان دبیرکل حزب اتحاد به دلیل بیانیه حزب به دادگاه فراخوانده شده بودند.وی ادامه داد: از مجموع 15 نفر احضار شده به این دادگاه، فکر می‌کنم تقریبا 3 یا 4 نفر از دوستان حاضر نبودند و به هر دلیل امکان شرکت برای آن‌ها فراهم نبود. منصوری در ادامه اظهار داشت: در این جلسه کیفرخواست در خصوص احضارشدگان قرائت شد و با توجه به غیبت تعدادی از احضارشدگان، قاضی پیشنهاد تجدید وقت را در جلسه مطرح کرد تا در موعد دیگری با حضور همه افراد به این پرونده رسیدگی شود، در نتیجه در جلسه امروز تنها به قرائت کیفرخواست اکتفا شد و جلسه خاتمه پیدا کرد تا در موعد دیگری با حضور همه افراد احضار شده جلسه مجددا برگزار شود.وی افزود: البته وکلای ما با توجه به ابلاغ قانون جرم سیاسی و تاکیدی که رییس قوه قضاییه روی این مساله داشتند، معتقد بودند که این پرونده و این اتهامات آن مصداق جرم سیاسی است؛ بنابراین، باید دادگاه بر مبنای آنچه در قانون جرم سیاسی تعریف شده است، تشکیل شود. عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پایان ابراز داشت: جو دادگاه امروز خیلی معتدل و برخورد قاضی بسیار محترمانه بود.
 
اشرف بروجردی: احمدی‌نژاد اگر حمایت نمی‌شد، رئیس‌جمهور نمی‌شد

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: افرادی مانند احمدی‌نژاد یک بدفهمی و کج فهمی از جایگاه خود داشتند و از همه مهمتر اینکه احمدی‌نژاد حمایت شد و اگر این حمایت نبود، او به خودش این جرأت را نمی‌داد که به این جایگاه راه پیدا کند. «اشرف بروجردی»، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفتگو با برنا در خصوص رئیس‌جمهور بودن احمدی‌نژاد طی یک دوره 8 ساله افزود:  ساختار جامعه به نحوی پیش می‌رود که یکی در رأس هدایت می‌کند که احمدی‌نژاد می‌تواند، رئیس جمهور شود، اما فکر نمی‌کنم که برای زنان این حمایت وجود داشته باشد، اگر ساختار نظام و جامعه به گونه‌ای بود که زن‌ها می‌توانستند حضور معناداری داشته باشند ولو اینکه احساس کنند که دیگران ممکن است آن‌ها را طرد و تهدید کنند می‌آمدند، اما ساختار نظام، یک ساختار ویژه است و این طور نیست که بشود به راحتی از کنار آن گذشت. بروجردی در پایان بیان کرد: حضور زنان در ریاست جمهوری را یک نوع تعارض با مجموعه حاکمیت به حساب می‌آورند کما اینکه خانم طالقانی را همواره اذیت می‌کردند برای اینکه فکر می‌کردند او برای تعارض با نظام آمده، ولی او در جهت تایید نظام و در جهت رشد نظام و زنان این اقدامات را انجام می‌داد.
 
نشنال اینترست: سیاست ترامپ برای ایران بی‌نتیجه است

نشنال اینترست در گزارشی به روابط ایران و آمریکا پرداخت و نوشت: واقعیت آن است که برجام کامل نبود، اما منصفانه‌ترین توافق ممکن میان ایران و آمریکا بود. به گزارش نشنال‌اینترست، ترامپ اعلام کرده بود هدفش توافقی بهتر از برجام است. موضع کنونی ایران این است که اگر آمریکا به برجام بازگردد، ایران مایل به مذاکره درباره سایر مسائل نیز خواهد بود.واقعیت آن است که برجام کامل نبود، اما منصفانه‌ترین توافق ممکن میان ایران و آمریکا بود، در حالی که ترامپ مدعی است که برجام تنها به سود ایران بوده و تاکنون سود زیادی را به ایران رسانده است. ترامپ پس از اعمال فشار حداکثری بر ایران به دنبال خروج از برجام اعلام کرد که هدف آمریکا تغییر رژیم در ایران نیست. بولتون، اما موافق سیاست تغییر رژیم بود.در صورت رفع جدی تحریم‌ها، ایران اعلام کرده که مایل است با ترامپ مذاکره کند. با این حال، ترامپ در مسیری عکس خواسته ایران گام برداشته و معتقد است فشار حداکثری بر اقتصاد ایران، پای آن کشور را به میز مذاکره باز خواهد کرد. ترامپ معتقد است تا زمانی که توافق قبلی وجود دارد، ایران پای میز مذاکره باز نخواهد گشت. از همین روی، او خواستار بازگشت تحریم‌های سازمان ملل است. اما این سیاست کاملا بی‌نتیجه است.
 
پزشکی قانونی: استعلامی در رابطه با اخذ DNA منصوری نداشتیم

مدیر کل پزشکی قانونی تهران گفت: استعلامی از مراجع قضایی در رابطه با پرونده مرگ غلامرضا منصوری نداشتیم. مهدی فروزش در جمع خبرنگاران با ارائه آماری از عملکرد پزشکی قانونی تهران گفت: کل معاینات سرپایی در سال 98، 237 هزار 437 مورد پرونده تشکیل شده است که نسبت به سال 97 که 237 هزار و 840 پرونده بوده دو درصد افزایش داشته است. مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در خصوص آمار معاینات مربوط به نزاع گفت: 12.5 درصد در این حوزه کاهش داشته‌ایم. فروزش در رابطه با آمار سقط جنین گفت: در سال 98، هزار و 870 پرونده مورد بررسی قرار گرفته که این تعداد نسبت به سال 97، 2 درصد کاهش آمار داشته است. وی در رابطه با پرونده‌های حوزه روانپزشکی بیان کرد: تعداد پرونده‌های مورد رسیدگی در سال 98، 12 هزار و 436 مورد بوده که در سال 97، 10 هزار 646 مورد بوده که شاهد کاهش 16.8 درصدی هستیم.

http://t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/6186/انتقاد-اصلاح‌طلبانه-از-عارف-اعتبارنامه-تاجگردون-چگونه-رای-گیری-خواهد-شد؟-احتمال-طرح-سوال-از-روحا
بستن   چاپ