با احیای صنعت گردشگری بیکار کاهش و وضع معیشتی مردم بهتر می شود
چهارشنبه 10 مهر 1398 - 18:32:07
پایگاه خبری نوید تربت: Navidtorbat.ir

ظرفیت‌های مغفول در بخش گردشگری شهرستان تربت حیدریه باید احیا شود.

به گزارش نوید تربت، فرماندار تربت حیدریه در نشست کارگروه گردشگری تربت حیدریه که در محل روستای بیسقفیزن تشکیل شد افزود: در صورت تحقق این مهم علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، شاهد بهبود فضای کسب  و کار در این شهرستان خواهیم بود.

علی رستمی اظهار داشت: مسئولان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان باید با همکاری دستگاه های اجرایی ذیربط نسبت به احیای ظرفیت های بخش گردشگری اهتمام بیشتر داشته باشند.

وی گفت: تربت حیدریه به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی، محصولات خاص، معادن منحصر به فرد، آثار تاریخی و قرار گرفتن در جاده پرتردد شمال به جنوب و غرب به شرق کشور، نیازمند نگاه راهبردی برای رشد، توسعه و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری است.

فرماندار تربت حیدریه افزود: این شهرستان به خاطر وجود بیش از 200 اثر تاریخی و طبیعی می تواند درآمد بسیار از حوزه گردشگری و بومگردی به دست آورد در حالی که زیرساخت های اقامتی و بومگردی در این منطقه با توجه به تردد بسیار مسافر و زائر، کافی نیست و زمان ماندگاری مسافران بسیار کم است.

رستمی اظهار داشت: می توان با آماده کردن شرایط و توسعه زیرساخت های گردشگری موفق تر عمل کرد و در راستای بهبود شرایط کسب و کار و کاهش نرخ بیکاری گام های موثرتری برداشت.

وی گفت: با توجه به اینکه صنعت گردشگری به ویژه در حوزه بومگردی به عنوان یک صنعت نوپا و زود بازده  مطرح است جا دارد دستگاه های اجرایی ذیربط و متولیان امر با سرمایه گذاری در این بخش، زمینه رشد و توسعه را فراهم کنند چرا که با احیای صنعت گردشگری، علاوه بر کاهش نرخ بیکاری و بهبود وضع معیشتی مردم، شاهد رونق فضای کسب و کار نیز خواهیم بود.

تاکنون 250 اثر تاریخی و گردشگری در منطقه تربت حیدریه شناسایی شده است و از مجموع 70 بنای تاریخی شناسایی شده در این شهرستان 46 اثر شامل 35 بنا و11 تپه و 2 اثر معنوی و ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

http://t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/4436/با-احیای-صنعت-گردشگری-بیکار-کاهش-و-وضع-معیشتی-مردم-بهتر-می-شود
بستن   چاپ