اجرای طرح یک روستا یک محصول برای اولین بار در روستای بسک تربت حیدریه
دوشنبه 4 اسفند 1399 - 12:50:58
پایگاه خبری نوید تربت:www.navidtorbat.ir

بهروز ممدوحی- طرح یک روستا یک محصول، توسط صندوق کارآفرینی امید برای اولین بار در روستای بسک از توابع بایگ تربت حیدریه در زمینه ابریشم کشی مطرح و اجرا شده است.

رئیس صندوق کارآفرینی امید تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار نوید تربت ضمن اشاره به اینکه  صندوق کارآفرینی امید تربت حیدریه آماده همکاری در شناسایی و معرفی طرح‌های مد نظر صندوق برای پرداخت تسهیلات است،از پرداخت ٦٢ فقره تسهیلات اشتغال روستایی به مبلغ 32 میلیارد و 850 میلیون ریال و اشتغالزایی ٩٨ نفر از ابتدای سال 97 تاکنون خبرداد. 

احسان خدا بنده با اشاره به استراتژی های صندوق در حمایت از روستائیان، ایجاد طرح یک روستا یک محصول را یکی از طرح های بدیع صندوق در حمایت از روستائیان دانست و گفت: طرح یک روستا یک محصول  در راستای استراتژی صنعتی سازی روستاها و راهبرد منبع گرایی و مبتنی بر مزیت رقابتی روستاها و با محوریت افزایش توانمندسازی و مشارکت پذیری افراد جامعه محلی به منظور ایجاد اشتغال پایدار، ریشه کنی بیکاری و مهاجرت معکوس می باشد.

 خدابنده گفت: درهمین راستا درچندین روستای شهرستان تربت حیدریه به بیش از  ٢٨ نفر  مبلغ 2میلیارد و 8٠٠ میلیون ریال  درقالب این طرح پرداخت شده است.

 رئیس صندوق کارآفرینی امید تربت حیدریه به ایجاد صندوق خرد محلی در روستاهای  تربت حیدریه و اختصاص خط اعتباری به این صندوق‌ها نیز اشاره کرد و گفت:طرح تأسیس  صندوق خرد محلی در روستاها ادامه خواهد یافت.

وی  افزود: طی سه سال گذشته، ٢٦ صندوق خرد محلی در 26 روستای  تربت حیدریه  در بخش های رخ ، بایگ ، کدکن و بخش مرکزی تأسیس شده که بنا داریم  برای سال 1400  نیز در صورت تامین اعتبار در روستاهای دیگر صندوق تاسیس کنیم.

خدابنده درباره عملکرد صندوق‌های خرد محلی گفت: این صندوق‌ها نهادهای تأمین مالی محلی هستند و در هر روستا ٢٥ نفر عضو این صندوق‌ها هستند که این افراد، در حوزه‌های تسهیل گیری و توانمندسازی  و ایجاد و توسعه اشتغال آموزش دیده و فعالیت می نمایند.

وی افزود: صندوق کارآفرینی امید در حوزه روستایی، با استراتژی های تحت عنوان برنامه «هر روستا، یک محصول-هرخانه، یک کارخانه»،« روستای بدون بیکار» و‌»صندوق خرد محلی»مزیت های روستاها را محور توسعه قرار داده و همه کسب و کارهایی را که در زنجیره ارزش آن قابلیت سازماندهی دارد، حمایت می کند.

خدابنده در خصوص فرآیند اجرای این طرح گفت: چرخه ای متشکل از مجموعه عملیات هایی شامل: شناسایی مزیت های رقابتی و تولیدی یک محصول، ساماندهی کسب و کارهای خرد و کوچک، تولید محصول و توسعه خدمات بازاریابی و نظارت، فرآیند اجرای این طرح در صندوق می باشد .

رئیس صندوق کارآفرینی امید تربت حیدریه با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به اشتغال جوانان در مناطق محروم گفت: ایجاد شغل، منجر به امنیت پایدار و کاهش معضلات اجتماعی در این شهرها خواهد بود و صندوق همواره نگاه ویژه ای به این مناطق داشته است.


http://navidtorbat.ir/fa/News/10931/اجرای-طرح-یک-روستا-یک-محصول-برای-اولین-بار-در-روستای-بسک-تربت-حیدریه
بستن   چاپ